Participare ca formator in 2007

2007, 23-25 aprilie, Suceava, România, formator central pentru cursurile de formare a personalului medical din judetul Suceava privind respectarea drepturilor copilului in România, proiect finantat de Comunitatea Europeana prin Programul Phare si implementat de LDK Grecia in colaborare cu ANPDC si CRIPS.

2007, 18-20 aprilie, Iasi, România, formator central pentru cursurile de formare a cadrelor didactice si preotilor din judetul Iasi privind respectarea drepturilor copilului in România, proiect finantat de Comunitatea Europeana prin Programul Phare si implementat de LDK Grecia in colaborare cu ANPDC si CRIPS.

2007, 4-6 aprilie, Vaslui, România, formator central pentru cursurile de formare a cadrelor didactice si preotilor din judetul Vaslui privind respectarea drepturilor copilului in România, proiect finantat de Comunitatea Europeana prin Programul Phare si implementat de LDK Grecia in colaborare cu ANPDC si CRIPS.

2007, 28-30 martie, Vaslui, România, formator central pentru cursurile de formare a personalului medical din judetul Vaslui privind respectarea drepturilor copilului in România, proiect finantat de Comunitatea Europeana prin Programul Phare si implementat de LDK Grecia in colaborare cu ANPDC si CRIPS.

2007, 7-9 martie, Iasi, România, formator central pentru cursurile de formare a politistilor si magistratilor din judetul Iasi privind respectarea drepturilor copilului in România, proiect finantat de Comunitatea Europeana prin Programul Phare si implementat de LDK Grecia in colaborare cu ANPDC si CRIPS.

2007, 7-9 martie, Suceava, România, formator central pentru cursurile de formare a asistentilor sociali comunitari din judetul Suceava privind respectarea drepturilor copilului in România, proiect finantat de Comunitatea Europeana prin Programul Phare si implementat de LDK Grecia in colaborare cu ANPDC si CRIPS.

2007, 21-23 februarie, Iasi, România, formator central pentru cursurile de formare a asistentilor sociali comunitari privind respectarea drepturilor copilului in România, proiect finantat de Comunitatea Europeana prin Programul Phare si implementat de LDK Grecia in colaborare cu ANPDC si CRIPS.

2007, 14-16 februarie, Suceava, România, formator central pentru cursurile de formare a profesorilor si preotilor privind respectarea drepturilor copilului in România, proiect finantat de Comunitatea Europeana prin Programul Phare si implementat de LDK Grecia in colaborare cu ANPDC si CRIPS.

line
footer